hits

ny skole og greier

Hei alle sammen og god kveld! :)

 

Nå har jeg ikke vært innom bloggen på noen dager siden skolen har begynt og som dere vet så har jeg flyttet og har hatt mye å tenke på. På mandag begynte skolen her i Lofoten Vågan Kommune så da fikk jeg min første skoledag her på fire år. Synes det var kjempe spennende å begynne på en helt fremmed skole men en kjent plass. 

Men, som overskriften sier så har jeg fått en del nye ting som jeg tenkte jeg skulle vise dere i morgen siden jeg ikke har bilde akkurat nå. Har blandt annet ordnet litt på rommet og fått det litt finere enn det var når jeg kom hit forrige helg. 

Forrige helg kom jeg som sagt med flyttelasset og hele pakka. Jeg og de jeg bodde hos før kjørte med bobil så det var kjempe god plass til og få sovet litt og generelt. Vi ankom Kabelvåg rett før sju og de ble kjent med de jeg bor hos ganske så fort noe jeg synes er kjempe bra :) Ellers så spiste vi pizza og før jeg viste ordet av det så hadde jeg plutselig blitt spurt om å sitte barnevakt for min søte tanteunge og jeg nølte ikke engang. 

Klokken begynte å nærme seg ti og de skulle begynne å kjøre hjemover eller i hvertfall finne en campingplass sånn at de kunne få seg litt søvn i hvertfall. 

Men, nok om det nå skal jeg runde av her siden klokken begynner å nærme seg ti og jeg er ganske så trøtt nå så vi blogges <3

 

-Iselin

2 kommentarer

Victoria Wisløff

20.08.2014 kl.21:49

Kos deg resten av kvelden :)

Iselin

22.08.2014 kl.19:07

Victoria Wisløff: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv