hits

da var helga snart over i gjen

Hei alle <3

 

Nå som helga snart er over så er det bare å nyte siste del av den, idag klokken fem skal jeg i kirka ang. komfirmasjon. Kjenner jeg gleder meg litt og gruer meg men tror nok det skal gå bra :) Etter at vi har vært i kirka så skal vi på et møte på menighetshuset her i Kabelvåg. Når det er over så skal jeg møte en venninne siden jeg ikke har vært med venner hele helgen så må det bli nå. 

Helga begynte med at vi jenter ble alene hjemme og vi fikk middagsbesøk av min søster, svigerbror og tanteunge :) I går så begynte vi dagen med og dra til Svolvær(4/5 km fra kabelvåg) for å handle inn litt ting, mens vi var i Svolvær så var vi med søsteren min og svigerbroren min som også var der så vi dro på kafe og dro litt rundt omkring før vi dro hjem for og lage middag. 

Så vil si at denne helga har vært helt toppers og tror faktisk ikke jeg har hatt en stund der jeg har tenkt negative tanker, men det viser jo bare det at jeg har kommet til noe bedre eller hadde det jo bra det jeg var før jeg kom hit men, jeg tror nok det var det beste det at jeg ble flyttet nærmere min familie eller en del av min familie :) Men, var egentlig ikke dette temaet jeg skulle skrive om nå så over på noe annet.

I morgen så blir det min andre uke på den nye skolen, så det blir spennende og ikke minst gøy :) I går var det forresten en uke siden jeg flyttet inn her og jeg tenkte med meg selv at "ojj, hvor går tiden hen?". Den uken jeg har vært her har vært fin men har hatt mange tanker rundt det og plutselig bli flyttet i et nytt hjem etter at man har bodd på en plass i et halvt år for så å flytte igjen. Men, kan si med hånda på hjerte at jeg bare elsker denne plassen og jeg tror ikke jeg kan finne en bedre plass. eller kanskje Lyngen da men dette er som hjemmet mitt selv om jeg bare bodde her i 4 år før vi flyttet. Men, uansett så kommer denne plassen til å være mitt hjem selv om jeg ikke har bodd her like lenge som jeg har bodd i Nordreisa som faktisk er veldig lenge 10 år om jeg skal regne med disse fire årene fra 2010 til 2014. 

Men, nå skal jeg ikke si så alt for mye mer så vi snakkes <3

 

-Iselin

3 kommentarer

veronicakleven

24.08.2014 kl.14:36

Kos deg i kirka!

pappasdatter

24.08.2014 kl.17:15

Håper du har en fin søndag:) Så gøy å snart være konfirmant!

Iselin

29.08.2014 kl.15:35

pappasdatter: Takk :) ja, gleder meg masse til det :)

Skriv en ny kommentar