hits

Nasjonalprøve i Matte

Hei alle sammen :)

 

Håper alle har hatt en fin dag så langt. Men, la oss komme til poenget i dette innlegget,idag så hadde vi Nasjonalprøve i Matte. Tror det gikk sånn passe bra, men for alt jeg vet så kan det jo være at jeg har alt riktig eller motsatt. Men, skal ikke tenke så alt for mye på det, skal heller prøve og tenke positivt og håpe på det beste :) 

Ellers idag så hadde vi en minitest i Naturfag om nervesystemet og hvordan det fungerer og hva de forskjellige plassene heter osv. de som ville kunne ta den på nytt å få en bedre karakter og de som ville ha tilbake den gamle kunne få det og ha den karakteren. Jeg valgte å ta den på nytt siden jeg hadde øvd lite og ingenting så da ville jeg mye heller ha ett nytt å bedre resultat :) Vi fikk også tilbake Natur.fags prøven som vi hadde for en ukes tid, var ikke så alt for dårlig resultat men, kunne gjort bedre...

Nå skal jeg gjøre lekser og etterpå så tenkte jeg å lage et innlegg til dere :) Det er noe jeg ikke har vist dere før og som jeg gjerne vil vise dere :) Klarer dere å gjette hva der er jeg skal lage innlegg om? 

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv