OD-dagen

Hei alle sammen og god Fredagskveld :)

 

Håpe alle har en fin fredag nå og koser seg regner med at de fleste sitter foran tv-skjermen og ser på Idol,det gjør i hvertfall jeg :) Idag så skulle den såkalte OD-dagen være og jeg og min bestevenninne var ledere på en av aktivitetene, man kunne velge mellom disse tingene:

Matlaging

Maling

Dansing

Drama

Foto

Jeg og venninna mi ville ikke delta i noen av aktivitetene men, vi ville være med å hjelpe de andre så vi spurte om vi kunne være ledere og vi ble det. Dagen startet som vanlig halv ni og vi holdt på helt til klokken faktisk var ett så har jobbet hardt for å få det til. Men, kan ikke være mer stolt av å få lov til å ha vært leder for disse menneskene som var på danse gruppa nr.2. 

Ellers så sitter jeg nå bare å ser på Idol og har besøk av min søster, Tanteunge og Svigerbror :) Men, vi blogges <3

-Iselin

2 kommentarer

khulanp

24.10.2014 kl.21:34

ha en kjempe fin helg og kos deg mase videre <3

Iselin

24.10.2014 kl.21:41

khulanp: Tusen takk for det :) I like måte :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

16, Nordreisa

Hei der! :) Navnet mitt e Iselin, Æ e ei jente på 16 som like natur og foto, blogge om livet mitt og mye mer..håpe du like bloggen min, hadde blitt veldig glad for en tilbakemelding :) Om du lure på nåkka kan du nå mæ i kommentarfeltet eller på mail: iselin.00@outlook.com der du kan sende mæ en mail og spørre om hva du vil ;) Kos dæ med bloggen! :)

Kategorier

Arkiv

hits