hits

Jobbdag

Hei alle <3

 

Idag hadde vi sånn at vi skulle finne oss en plass vi skulle jobbe og vi (jeg og en venninne av meg) valgte og vaske et hus. Vi ble ferdige før tiden så vi dro hjem til oss selv for å dusje for så å dra tilbake ditt etterpå. 

Vi brukte vel to timer på å vaske hele huset og støvsuge det. synes ikke det tok så langt tid med tanke på at de som eier huset har to bad et oppe og et nede. Siden venninna mi ville ta å vaske nede så måtte jeg ta oppe og det var ikke lite skal jeg si dere, ho ble ferdig før meg så da fikk jeg litt hjelp med å få det ferdig. Men, vi begge syntes det var litt gøy å vaske hus så vi vurderer kanskje å ha det som sommerjobb :)

I går når vi var der for å få vite hva og hvor vi skulle vaske så ble vi bedt ut på pizza i dag klokken 3 og det takket vi ja til så da blir det pizza på oss i dag da :) Senere så tenkte jeg at jeg skulle komme med et litt interiørinnlegg siden jeg har veldig få sånne innlegg og litt bilder fra i går :)

Ellers så har jeg og venninna mi (Andrea) begynt med hjemmetrening, der vi først er ute og går en tur for så å dra enten hjem til meg eller til ho for å ha styrketrening :) Det har vi hatt to ganger nå (tror jeg) og det har funket bra synes jeg :) Kan lage et innlegg om det litt senere om hva vi trener osv. 

Men, vi snakkes senere da <3

-har dere OD-jobbdag?Hvor jobber du?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv