Koselig helg :)

Hei alle <3

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en helg i Gravermarka sammen med en venninne som har besteforeldrene sine der. Nå har jeg vært to helger på rad der og jeg har hatt det like koselig hver gang :) Både igår og idag så var vi på tur og jeg som aldri har vært i Lysløypa i Gravermarka så var en fin tur idag og  jeg hadde det kjempe fint :) 

Når det kommer til Farsdagen så synes jeg det var litt dumt at pappa ikke kunne være sammen med oss idag, siden han bor helt oppi Finnmarka og vi her i Nordland så fikk det bli til en annen gang. Men, jeg fikk nå ringt han og gratulert han med Fardagen :) Han hadde forresten fått seg Firehjuling så da blir det snart en tur ditt for å prøve den, vi tenkte kanskje at jeg kunne komme i Påska ellerno :) Men, vi blogges <3

-Iselin

2 kommentarer

Shees

09.11.2014 kl.19:40

Fint innlegg :)

Iselin

09.11.2014 kl.19:53

Shees: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

16, Nordreisa

Hei du :) Navnet e Iselin og æ e ei jente på 16. Æ blogge om livet mitt og kordan min travle hverdag e som hesteeier, student og fosterbarn. Æ interessere mæ også for sminke og hår :) Om du lure på nåkka så kan du skriv i kommentarfeltet eller send mæ en mail på iselin.00@outlook.com så svara æ når æ ser det :) Håpe du like bloggen, om du gjør det så gjerne legg i gjen en kommentar!

Kategorier

Arkiv

hits