hits

to prøver på en dag

Hei alle og god Tirsdag :)

 

Vet ikke hvorfor jeg har en følelse av at det er Onsdag idag menmen. Idag hadde vi to prøver siden halve klassen var borte på torsdag og fredag så måtte vi som var borte ta RLE-prøven og i tillegg til det så hadde vi Naturfagsprøve som alle måtte ta. Synes den RLE-prøven var skikkelig lett men, var litt mer ille med den andre prøven. Jeg satt i går kveld og skulle øve men, jeg var så trøtt og sliten så jeg gadd ikke og uansett så klarte jeg ikke å tenke på noe annet en senga,haha. Men, jeg håper i hvertfall på en 4-er for da skal jeg i hvertfall være fornøyd men, vet jo aldri hva som skjer så får vente i spenning :) 

Ellers så har det ikke skjedd så mye spennende enn at jeg skal sitte barnevakt i åtte-tiden for Tanteungen min :) Men, vi snakkes sikkert en eller annen gang i morgen for tror ikke det blir noe blogging på meg når jeg kommer hjem etterpå, er så trøtt at jeg har egentlig bare lyst til å gå å legge meg nå.


Gammelt bilde fra tidligere i år :)

 

Vi blogges <3

-Iselin

2 kommentarer

Vannfast

26.11.2014 kl.17:58

Lei av at de ikke kan spre prøvene sine litt bedre..

Iselin

30.11.2014 kl.12:14

Vannfast: Ja, synes det er irriterende..men, sånn er skolen og sånn blir det å være

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv