hits

Engelsk tentamen

Hei!

 

Idag hadde vi som sagt Tentamen i Engelsk. Jeg vet ikke om jeg vil påstå at det gikk så bra,men det beste er godt nok ;) Kjenner jeg har mye nå fram mot jul, først så hadde vi tentamen i Engelsk i dag, så har vi prøve i Mat&Helse i morgen, tentamen i Norsk/nynorsk og den siste tentamen er på Tirsdag da venninna mi fyller 15 år. Ho synes det var litt dumt at det var på akkurat hennes bursdag men, sånn er livet noen ganger sa jeg til ho. Men, vi skal nok overleve det, for når alle tentamenene er ferdige så skal vi bare ha Juleverksted så er vi ferdige på skolen for dette året. 

Men, nå skal jeg gå å spise så skal jeg gå å legge meg for i morgen så er det prøve og jeg må øve før jeg legger meg så jeg er forbered på prøve. Håper alle får en god natt søvn så blogges vi i morgen <3 ps. Luke nr. 10 kommer i morgen siden jeg ikke har hatt tid i dag :)

-Iselin

4 kommentarer

andrea

10.12.2014 kl.21:33

Håper det gikk fint med tentamen :)

Iselin

10.12.2014 kl.21:35

andrea: Takk :) Denne som jeg hadde idag gikk ihvertfall bra, så får vi bare krysse fingrer og tær for at de andre to også blir å gå bra ;)

Seline

10.12.2014 kl.22:24

Det blir alltid sånn før jul, lykke til!

Iselin

11.12.2014 kl.07:12

Seline: Ja det blir nok det,tusen takk :) <3

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv