hits

Mattetentamen

Hei alle <3

 

Idag hadde vi årets siste tentamen og ett bursdagsbarn i klassen :) Før vi begynte med tentamen måtte vi jo selvfølgelig synge bursdagssang og jeg tror bursdagsbarnet ble nok så overrasket når jeg og en venninne hadde planlagt å bake kake til henne. 

Når tentamen var ferdig og jeg hadde sagt meg ferdig tenkte jeg at jeg skulle kanskje gjort det litt bedre på Del 1 men, det får gå. Ellers går det mye i at jeg er en del lei av enkelte folk pga. at de driver å er frekke å sånn,jeg vet jeg ikke skal trenge å bry meg om de som er frekke å sånn men, det er vanskelig når de er så intense. Vet ikke hvorfor men, jeg tror de er ute etter å lage livet surt for meg bare fordi jeg ikke bor hos mine ordentlige foreldre eller hva det nå enn er som gjør at de ikke liker meg. Men, skal nok klare å heve meg over dette, ingen skal klare å knekke meg så lett. 

Men, vi blogges <3

-Iselin

4 kommentarer

Tine

16.12.2014 kl.15:32

tentamen er kjedelig :O

For en fin blogg du har, legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :D

Iselin

16.12.2014 kl.15:43

Tine: ja :/ Tusen takk <3 Det kan jeg gjøre :)

Nikita <3

16.12.2014 kl.22:11

Så kjipt, men det er alltid deilig å bli ferdig :D

Iselin

17.12.2014 kl.18:32

Nikita: ja, det er det :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv