hits

Overnattingsbesøk&Dagen idag

Hei alle sammen! 

 

Håper dere har en fin Onsdagskveld med noe fint å se på tv eller kanskje du sitter foran pc-en og hadde tenkt å blogge,eller kanskje du bare sitter i sofaen å slapper av med en varm kopp te :) Idag har dagen vært utrolig koselig, vi startet dagen på skolen som vanlig men, så hadde vi Julefrokost så det var ordentlig koselig synes jeg :) Etter at alle hadde spist en god frokost så gikk alle for å vite gruppene siden vi skulle ha Juleverksted i dag og i morgen. Jeg og Andrea kom på gr.5 og det første vi ble å gjøre var å lage hjerter av vatt. 


Haha, ble ett veldig mislykket hjerte men tok det ihvertfall med med hjem.

 


Dette hjerte var det jeg synes var finest. Min favoritt :)

 

Siden dagene fram mot jul ikke er noe spesielt fylte så har vi Juleverksted på skolen både Onsdag(idag) og i morgen så da fikk jeg lov å ha overnattingsbesøk av Andrea fra i dag til i morgen :) Ho skulle komme ganske snart så må vel opp å ordne klart til ho kommer så vi blogges :) <3

 

-Hvilket hjerte likte du best?

-Har dere Juleverksted på skolen deres?eller kanskje du har ett lite juleverksted hjemme hos deg selv?

 

-Iselin

 

2 kommentarer

Tine

18.12.2014 kl.11:46

Tusen takk for en lang og fin kommentar på bloggen :) Håper du koser deg med overnatting :)

Iselin

18.12.2014 kl.19:43

Tine: Ingen årsak :) Takk for det, hadde det kjempe gøy med overnatting :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv