hits

Late dager

Hei alle og god Fredagskveld!

 

Nå sitter jeg her i stua hjemme og fikk endelig tid til å blogge litt, grunnen til at jeg ikke fikk blogget i går var fordi jeg hadde glemt det helt av. Jeg skulle blogge men, så ble jeg spurt om jeg ville være med å trene så da ble det trening istedenfor noe blogging. Og før det var jeg,tanteungen min, søsteren min og kjæresten til søsteren min, ute for å teste ut den nye rattkjelken som Tanteungen min var så heldig å få i Julegave :)Vi var vel ute en times tid før vi gikk inn, etter en stund så var det klart for kvelds så da spiste vi før vi dro på trening :) Jeg hadde jo aldri vært på det treningsenteret før som vi var på i går så da var det jo litt gøy og trene :)

Når vi kom hjem så var klokken så mye at jeg satt oppe litt så gikk jeg å la meg for formen var ikke helt 100% så da var det bare å gå å legge seg, og uansett så var klokken nærmere 1.

Idag så våknet jeg klokken halv elleve så da gikk jeg bare ned for å dusje siden ingen var stått opp. Siden Hermine(hamsteren) hadde sovet ute på gangen i natt så måtte jeg flytte ho tilbake etter at jeg hadde dusjet. Jeg merket at det var lettere å sovne når jeg hadde bært buret ut enn når ho var der. 

De siste dagene har jeg merket at jeg har vært veldig lat og det er jo sånn det skal være nå som det er Juleferie :) Men, så har ikke formen som sagt vært helt 100% så da har jeg latt bloggen være litt men nå skal jeg prøve å gjøre så godt jeg kan og ikke bli syk, så får vi håpe formen ikke forverrer seg.

Men, vi blogges <3

-ps. Kommer ett innlegg senere med årets Julegaver ;) <3

 

2 kommentarer

Madde K.K

26.12.2014 kl.21:48

Tror alle har vært litt late de siste dagene!

Iselin

26.12.2014 kl.21:50

Madde K.K: Haha. Ja, det tror jeg også.

Skriv en ny kommentar