Første skoledag i 2015

Hei alle <3

 

Sorry for tre dagers fravær fra bloggen, hadde virkelig tenkt at jeg skulle blogge men så klikka pc-en og jeg trodde faktisk den var død,haha. Men, idag når jeg kom hjem fra skolen så skulle jeg prøve og slå den på men, det gikk ikke så måtte prøve med laderen i og da gikk det og da ble jeg så glad, da slapp jeg i hvertfall å kjøpe en helt ny eller ønske meg en ny :)

Men, var ikke det vi skulle snakke om nå, idag begynte jeg på skolen etter en lang men deilig Juleferie :) Var skikkelig trøtt i morrest, var nesten så at jeg ikke kom meg opp av senga og egentlig så hadde jeg tenkt å være hjemme siden jeg ikke følte meg helt bra men, det gikk bra på skolen så det var bra da siden vi har prøve i morgen så kan jeg ikke være borte da så får prøve mitt beste både i morgen og resten av uka hvis det fortsetter sånn som det er nå som det tydeligvis gjør siden jeg ikke bare har hatt det slik bare i dag men, lenge og da mener jeg lenge.

I morgen blir en veldig slitsom dag med tanke på meg som tydeligvis ikke blir bedre men, som får håpe og venninna mi som jeg synes så synd i som må slite med det kneet ./Har egentlig ikke mer og si enn at vi blogges senere :)

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

16, Nordreisa

Hei der! :) Navnet mitt e Iselin, Æ e ei jente på 16 som like natur og foto, blogge om livet mitt og mye mer..håpe du like bloggen min, hadde blitt veldig glad for en tilbakemelding :) Om du lure på nåkka kan du nå mæ i kommentarfeltet eller på mail: iselin.00@outlook.com der du kan sende mæ en mail og spørre om hva du vil ;) Kos dæ med bloggen! :)

Kategorier

Arkiv

hits