hits

Yrkesmesse

Hei alle og god kveld :)

 

Idag gikk turen til Tannlegen før jeg dro på skolen, etter lunsj dro vi til byen(Svolvær) fordi 9 og 10.klasse skulle på Yrkesmesse. Synes faktisk det var litt gøy med alle de bodene der forskjellige folk sto å representerte yrket/bedriften eller skolen de jobbet/studerte på. Vi skulle intervjue en bedrift og ta et bilde med den som var på den standen. 

Jeg har lenge hatt lyst å bli sykepleier, men her om dagen eller har egentlig lenge gått å tenkt på om jeg virkelig vil bli akkurat sykepleier. Men, er jo masse annet jeg kan bli, sånn som Proff håndballspiller eller kokk. Jeg har ihvertfall mye å velge mellom men, nå til høsten så må jeg begynne å tenke på det for fullt, for da er det virkelig alvor. Den bedriften jeg valgte å intervjue var Barne- og Ungdomsarbeider, synes jo det er litt spennende da men, jeg har så lyst til å bli så mye..hva tror dere? 

Etter skolen så ble jeg og en til igjen i Svolvær for å handle litt, jeg skal vise dere innkjøpene om litt :)

-Hatt en fin dag?Hva har dere gjort idag?

-Vi blogges <3

-Iselin

4 kommentarer

mittlivsomungdom

05.02.2015 kl.21:16

Hei, veldig fin blogg! :) Kunne du tenkt deg å ta en tur innom bloggen min og se på mitt siste innlegg og gi meg en tilbakemelding? Jeg skriver litt om mitt liv og hverdag med depresjon.

Iselin

05.02.2015 kl.21:21

mittlivsomungdom: Tusn takk for det :) <3 Ja, så klart kan jeg det :)

Madde K.K

05.02.2015 kl.22:15

Spennede!

Ønsker deg en fortsatt fin uke :)

Iselin

07.02.2015 kl.17:46

Madde K.K: Ja :) Takk d samme :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv