hits

Prøve imorgen

Hei alle og god Mandagskveld mine søte lesere!

 

Dagen idag har vært egentlig ganske grei og skoledagen gikk faktisk overraskende fort, jeg dro litt tidligere siden jeg hadde time hos legen så det var litt deilig å være litt tidlig ferdig, bortsett fra at det ble lenge venting før jeg kom meg inn til legen men sånn er det noen ganger.

Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet etter at jeg kom hjem fra legen og skolen enn å gjøre lekser og spise middag. I morgen så er det som sagt Prøve så da måtte vi dra å hente bøker på skolen siden jeg selvfølgelig hadde glemt dem på skolen siden jeg stresset som en annen tulling til legetimen, men har ihvertfall bøker nå å snart skal jeg øve litt skulle bare oppdatere dere litt så jeg ikke glemmer dere helt. I neste uke er det forresten Lofotkveld (tradisjon på vår skole her jeg bor er hvert år fra 8-10.kl)..både tirsdag og torsdag og på Fredag tar vi Vinterferie med god samvittighet etter to dager med hard jobbing, eller kan vel si mange ukers øving og terping. Dere får mer info om det når den tid kommer, å om Fredagen i neste uke :) Dere skjønner det at jeg og en venninne skal til Troms til en plass som heter Nordreisa men som bare blir kalt Reisa av de som bor der. Jeg har familie der så da blir det litt familietid for en gang skyld eller har jo søsteren min her nede her jeg bor men, i Reisa har jeg mer familie og bekjente enn her nede i Lofoten siden jeg kommer fra Troms :) Men, som sagt så kommer jeg med mer info om både turen til Reisa og Lofotkvelden :)

Nå skal jeg lese litt til prøven så får dere ønske meg lykke til i morgen :) Krysser fingrene for at det går best mulig :)


Måtte bare poste dette bilde,elsker det <3

-Har dere noen prøver?

-Vi blogges <3

-Iselin

4 kommentarer

the future life

09.02.2015 kl.20:18

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk

Iselin

09.02.2015 kl.21:04

the future life: Takk i like måte :) Det kan jeg gjøre ;)

Madde K.K

09.02.2015 kl.21:34

Lykke til!

Ønsker deg en veldig fin uke :)

Iselin

09.02.2015 kl.21:40

Madde K.K: Tusen takk <3 Takk det samme til deg :) <3

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv