hits

Nafaprøven

Hei alle og god Onsdagsettermiddag!

 

Håper alle har hatt en fin dag så langt, det har ihvertfall jeg :) Idag hadde vi Nafaprøven som overskriften sier og jeg håper jo det ikke gikk så alt for dårlig. Jeg er ingen mester i Naturfag så vi får se når vi får tilbake prøven hvordan resultatet er og ble..

Nå har vi hatt to prøver på bare en uke og den siste prøven vi har denne uka blir på Fredag og det er Safaprøven som jeg ikke egentlig er så veldig skeptisk til siden jeg synes det er mer forståelig enn Naturfag. Når det er sagt så ser jeg ihvertfall frem til når denne uka er over å helga har ankommet :) Neste uke har vi enda en prøve tror jeg om jeg ikke tar helt feil så tror jeg det kanskje kan være på Mandag elsn. For i neste uke har vi nemlig hospitering både neste uke og uke 12.

Etter de to ukene så har vi Påskeferie å da hadde jeg tenkt meg Nordover igjen men, er enda litt usikker på om jeg skal være Nordpå etter at jeg har vært en tur i Lyngen, kanskje like greit å bare dra til bestemor elns, så slipper det å bli så mye kjøring og sånt. 

Framover så har jeg mye å se frem til å glede meg til, det første er jo at jeg blir 15 i April og da kommer Pappa og kjæresten hannes så det blir nok koselig, så er det komfirmasjon for så å dra i en komfirmasjon i juni å ikke lenge etter der igjen så blir det Oslotur :) Men, skal gjøre litt lekser så vi blogges litt senere :)

 

ps. Bildene fra Vinterferien kommer senere ;)

-Iselin

2 kommentarer

Madde K.K

04.03.2015 kl.16:18

Håper det gikk bra!

Ønsker deg en herlig uke :)

Iselin

04.03.2015 kl.16:25

Madde K.K: D tror jeg nok, takk i like måte :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv