hits

Hospitering

God kveld dere :)

 

Tenkte jeg bare skulle si litt om Hospiteringen jeg skal på i morgen, jeg vet jeg har snakket om den før idag men, tenkte dere skulle få vite litt mer om den. Jeg skal dra på Hospitering på samme skole som jeg hospiterte på da jeg besøkte Helse- og Oppvekst :) Nå skal jeg besøke Design&Håndverk og jeg kjenner jeg gleder meg allerede til å se hvordan de har det og hva de jobber med i forhold til oss på Ungdomsskolen. Jeg hadde en tanke om å bli frisør men, så hadde jeg så lyst til så mye men, så kunne vi bare velge tre ting og da tok jeg Idrett på første, Helse- og Oppvekst på andre og helt til sist så tok jeg Design& Håndverk som mitt tredje valg og da fikk jeg andre valget og tredje valget mitt og det er noe jeg er veldig fornøyd med og uansett så er det jo bare hospitering så er greit synes jeg å prøve ut forskjellige ting for å se hva man vil gå på vidregående. Når det er sagt så er jeg fast bestemt på Helse- og Oppvekst så da blir det nok det så får vi se om jeg kommer meg inn på det eller ikke. Men, nå folkens så skal jeg spise for så å gå å legge meg så jeg er uthvilt til i morgen til siste dag før helg og siste hospitering :) I morgen kommer dere til å høre fra meg mest sannsynelig før jeg drar på skolen ;)

 

-Natta alle <3

-Iselin

6 kommentarer

synneguldagr

20.03.2015 kl.07:01

Husker jeg var på hospitering, det var utrolig gøy å få vite hvordan ting fungerte på vgs.

Iselin

20.03.2015 kl.17:12

synneguldagr: Så gøy at du husker det :) Er det lenge siden du var på hospitering da? :)

synneguldagr

20.03.2015 kl.20:47

(svarer her igjen jeg, siden visste ikke hvor ellers jeg skulle svare)

Jeg går første vgs, så er ikke så alt for lenge siden.

Iselin

20.03.2015 kl.21:00

synneguldagr: Okei :) Hvordan linje går du?

synneguldagr

20.03.2015 kl.22:36

Idrettslinjen, lurer du på noe mer send meg en mld på facebook? :) Synne Guldager.

Iselin

21.03.2015 kl.08:28

synneguldagr: Åh, så spennende, når jeg hadde hospitering og når vi skulle velge hvilken linjen vi ville komme på så valgte jeg Idrettslinjen som mitt første valg :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv