hits

Fin kveld igår

Hei dere :) 

 

Igår da jeg ble helt alene hjemme så spurte søsteren min om jeg ville passe tanteungen min mens de var å trente å det sa jeg jo selvfølgelig ja til og jeg tjente meg nettopp en hundrings da :) Mens jeg satt barnevakt så gjorde jeg ikke stort annet enn å sitte å se på film og ha mitt eget selskap og kattepusen som søsteren min har, ho heter Nikitia og er en veldig søt katt men, er ikke den roligste katten jeg vet om, Haha. Er jo egentlig ikke så mye å gjøre når man sitter barnevakt enn å være stille så man ikke vekker den som sover.

Ellers når jeg kom hjem så var de jeg bor sammen med kommet hjem og jeg satt litt oppe før jeg gikk å la meg for da var klokken snart ett så da bestemte jeg meg for å ta kveld. I dag tidlig våknet jeg faktisk klokken åtte siden jeg måtte så på do så når jeg hadde gått ned på do så giddet jeg ikke å sove mer så giddet ikke gå opp igjen så laget meg frokost og satt meg ned med pc-en. 

Nå tenkte jeg at jeg skulle trene siden det ikke ble tid til det i går. Jeg satt jo med Rapport fra Hospiteringen jeg var på igår også spiste vi pizza så ble det ikke tid til noe trening. men, vi blogges <3

 

-Skal du trene idag?Hva du isåfall skal trene?

-Iselin

4 kommentarer

Madde K.K

21.03.2015 kl.10:34

Ønsker deg en herlig lørdag :)

Emilie-Therese

21.03.2015 kl.13:55

Jeg skal ikke trene i dag, men i morgen blir det mølla :D

Iselin

21.03.2015 kl.16:22

Emilie: Ok :)

Iselin

21.03.2015 kl.16:22

Madde K.K: Takk for det det samme ønskes til deg :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv