hits

Spennende dag

Hei og god kveld!

 

Idag hadde vi nemlig ikke en vanlig dag, siden 10.klasse hadde eksamen så var vi å så film i tre timer på skolen før vi dro til Svolvær på krigsminnemuseum, så har hatt en skikkelig tysk dag. Er eller var jo litt spennende da og litt godt å få gjort litt annet enn å sitte på klasserommet å skrive og høre på hva læreren sier.

Ellers så har det ikke skjedd så mye spennende på hjemmefronten, når jeg kom hjem jeg og Andrea så spiste vi middag og mens vi satt og spiste kom søsteren min så ho spiste sammen med oss :) Alltid koselig det da :)Etter middag ryddet vi opp og begynte å lage kake, eller først måtte vi på butikken for å kjøpe tingene vi ikke hadde så når vi kom hjem begynte vi å bake kake, denne gang ble det ikke sjokoladekake som det alltid blir men, nå bestemte vi oss for å prøve oss på Banankake :) Den forrige kaken vi baket var dessverre ikke så vellykket som vi hadde håpet, den lå å fløyt godt i smør så den kastet vi med en gang. Men, denne kaken var faktisk bedre men,ble ikke helt som jeg hadde håpet menmnen, skal gå å spise før jeg tar kveld for nå sitter nemlig en stup trøtt jente i sofaen å har så lyst å finne senga,haha.

-hva har du gjort idag?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv