hits

Dag 2

Hei dere og god Tirsdagskveld! :)

 

Denne uken har vi jobb -uke der vi er på utplassering i et yrke vi mest sannsynelig har lyst til å gå eller  kommer til å gå på videregående skole og da ble jeg plassert i en barnehage her i Kabelvåg. Dag to har allerede gått og i morgen så skal jeg bort så blir ikke å dra på jobb før på Torsdag i gjen :) Dag en gikk ganske bra synes jeg selv der jeg ble kjent med barna jeg skal være med i en uke framover, så synes det var veldig hyggelig og i dag fikk jeg en følelse av at ja dette vil jeg bli! Men, jeg vet enda ikke er ganske usikker på om jeg vil bli omsorgsarbeider eller barnehagearbeider kommer kanskje litt an på hva jeg synes og mener da.  Men, nok om det etter hver arbeidsdag så skriver jeg en logg(nesten som en dagbok) om hva jeg har gjort og alt sånt og når denne uken er ferdig skal vi på skolen og da blir det muntlig framføring av arbeidsuka og sånn og tror nok det blir spennende :)

 

I går etter jobb dro jeg og fostermoren min ut for å kjøpe oss mat, da kom jeg på at jeg måtte jo en Armholder til telefonen når jeg jogger. Og siden jeg er så flink å miste telefon i bakken (heldigvis har den ikke knust enda men, kan jo fort skje) så da ble det en skjermbeskytter og en armholder til joggeturen på meg i går :) Men, skal ikke skravle mer nå skal ta kveld for må uheldigvis stå opp tidlig faktisk nesten før jeg får lagt meg for å sove,haha. Klokken 4 ringer klokken så da er det bare å hoppe opp å stå opp og gjøre seg klar til Tromsø tur :)  Om noen lurer så skal jeg bare på sykehuset for en sjekk ;)

-God natt alle sammen! :)

-Ønsk meg lykke til da!

-Iselin

 

4 kommentarer

RebeccaHasselgard

02.06.2015 kl.23:33

Fin erfaring å ha med seg! :)

Nikita <3

03.06.2015 kl.17:54

Ha en fin dag :)

Iselin

03.06.2015 kl.19:41

Nikita: Takk i like så :)

Iselin

03.06.2015 kl.19:41

RebeccaHasselgard: Ja, det er det :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv