hits

Hvorfor ikke ha 48 timer istedenfor 24?

Hei dere :)

Har hatt utrolig mye å gjøre denne helga som var og i går var det øving siden det var prøve i Safa i dag og skal si  dere den gikk bra! :) I morgen har vi Mattetentamen så har sittet å øvet litt for en gang skyld øver jeg til tentamen siden jeg har vært så slapp og sånn i det siste men, i hvertfall så håper jeg at jeg får en bedre karakter nå enn forrige Mattetentamen, og kanskje jeg kommer litt høyere opp i matte da :) Ok,men nok prat om det.

Håper dere har hatt en fin start på uken, selvom jeg skulle vært innom igår så ble det dessverre ikke tid til det siden vi hadde en prøve som sagt jeg måtte øve til og da ble jeg sittende å øve sent så da blir det nå. I morrest var jeg tidlig oppe for planen var nemlig å blogge da men, det ble ikke. Tenkte jeg skulle snakke litt om helga og sånn siden jeg ikke fikk blogget i helga som var.

På fredagen da jeg var ferdig med å jobbe som hospitant i barnehagen så dro jeg hjem og slappet litt av før jeg gikk opp for å skrifte i buret til Hermine, må si jeg ikke har sett verre(neida tuller bare det var bare litt skittent) så da vasket jeg hele buret, men siden jeg ikke visste helt hva jeg skulle bruke for å vaske buret med så er det enda litt skitt men, får vel bare hive meg rundt neste gang det blir skifting i buret :) Skulle etter plan vise dere en masse bilder fra helga og sånn men, det skjedde en feil under opplasningen så får bare prøve i gjen i morgen da :) Nå må jeg gå så vi blogges :)

-Ønsk meg lykke til! :)

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv