hits

Pakking, rydding og lekser

Hei dere og god Onsdag :)

 

Ja, som overskriften sier så har det vært både pakking, rydding og lekser å gjøre i dag. Først vil jeg bare fortelle dere hvordan det gikk på Mattetentamen idag, det gikk bra på del 1 men, var litt verre på del 2 men, fant ut at det får bare bli sånn som det blir.Siden vi kunne gå når vi var ferdige og ikke fikk lov å sitte å vente ut i gangen på grunn av at 10.klassen hadde muntlig eksamen idag, så kom jeg hjem rundt halv ett og gikk rett i trening før jeg vasket badet etter ett lite besøk jeg fikk av en venninne. Brukte rundt en time i dag på husarbeid og gjorde litt ekstra som å støvsuge rommet mitt og litt oppe i gangen :) Ellers så har jeg bare ryddet litt på kjøkkenet og litt ellers rundt om i huset og på rommet mitt i klesskapet :) Klesskapet mitt så ikke rotete ut men, fant ut at det sikkert var noe jeg ikke brukte og som var for smått så da kastet jeg de klærne jeg ikke passet i en pose, og som skal i en kontainer en eller annen plass. 


En liten trenings selfie :)

Osloturen begynner å nærme seg med stormskritt og derfor bestemte jeg meg for å pakke litt nå så får jeg heller ta litt og litt siden det enda er en uke i gjen, gleder meg som fy og skal bli så godt å komme seg litt bort fra denne plassen.
Tenkte jeg skulle komme med ett innlegg senere om planene mine for denne sommeren men, nå skal jeg gjøre ferdig en ett framlegg som skal være på Fredag så må bare stikke, vi blogges :)

-Hva har du gjort idag? 

-Iselin

2 kommentarer

sammegreia

10.06.2015 kl.19:15

Så pen du er, kos deg på tur !Håper du får en superflott onsdag!<3

Hadde satt stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!

Iselin

10.06.2015 kl.19:31

sammegreia: Åh, tusen takk varmer virkelig å høre slikt :) Skal kose meg kjempe masse :) Ønsker deg også en fin Onsdag :)

Skriv en ny kommentar