hits

Siste uke nå

Hei dere og god Fredag :)

 

Dagen idag har egentlig vært ganske chill for min del, vi hadde først to timer engelsk der vi så en musikkvideo av Green Day, så måtte læreren dra så vi fikk spille Fantasy resten av tiden til friminutt. Etter friminuttet hadde vi øving der vi måtte synge siden vi eller de andre på skolen skal synge på avslutningen(siden jeg og Andrea blir å dra på Onsdagen til Oslo så får vi bare to dager skole i neste uke). De tre siste timene som da var Norsk, Safa og Språkfag gikk til framføring av Arbeidsuka, der jeg ikke fikk ett spesielt godt resultat pga at jeg hadde lastet ned feil og presenterte kopien og ikke orginalen, men pytt pytt jeg fikk en sjanse til å framføre på nytt på Mandagen og håper på en bedre karakter enn den jeg fikk nå. 

Men, over til overskriften nå jeg kan ikke fatte at det er siste uke av 9.klasse vi går inn i til uka, det har enda ikke gått opp for meg at jeg snart er elev i 10.klasse og siste året på ungdomsskolen. Før siste uke så blir det hyttetur, det blir både joggetur og sikkert noen utflukter en eller annen gang i løpe av helga :) Nå snart skal vi dra å hente en venninne som skal være med så får vi blogges når jeg kommer hjem på Søndag! :)

-Hvilken klasse går du ut av? gleder du deg til en lang sommerferie?

Ønsker dere en riktig god helg alle sammen! :)

-Iselin

2 kommentarer

sammegreia

12.06.2015 kl.15:27

Jeg slutter i 8ende om en uke, så det blir herlig! Håper du får en superflott fredag, og helg!<3

Hadde satt pris på om du hadde sjekket innom vår blogg:)

Iselin

12.06.2015 kl.15:31

sammegreia: Åh, så spennende da :) Blir vel sikkert fint å begynne på neste siste året på ungdomsskolen da eller hva? :) Takk det samme til deg, jeg skal kose meg masse og det håper jeg du også gjør :) Det kan jeg selvfølgelig gjøre :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv