hits

Skolevalget mitt til neste år

Hei dere og god morgen/formiddag! :)

 

Skulle egentlig skrive dette innlegget i går men, da pc-en slo seg av og var tom for strøm så fant jeg ut at jaja, det får være til  imorgen. Skolevalget mitt til neste år er allerede noe jeg har tenkt på i lang tid nå og som jeg har bestemt meg for å ta om jeg kommer inn selvfølgelig. HO-helse og oppvekst er noe jeg synes høres så spennende ut så da har jeg et veldig stort ønske om å komme meg inn der til neste år. Som jeg har skrevet før så har jeg vært veldig interessert i dette yrket og har vært mye inn og ut av sykehus fra jeg var bare noen måneder gammel. Nå blir jeg bare å skrive litt om førstevalget fordi jeg heller blir å skrive mer om andre og tredje valget litt senere når jeg føler for det. 

I 9ende var vi jo på sånn hospitering i to dager, forskjellige dager alt etter  hvilken linje du valgte og besøke. Jeg besøkte HO og DH, HO var første eller andre valget mitt og jeg var stor fornøyd med valgene mine og de to plassene jeg var på. HO og DH  var på samme skole så jeg slapp å pendle noe jeg er evig takknemlig for. DH står for Design og Håndverk som sikkert mange vet om, folkene på begge plassene var så greie og man ble bare så godt tatt i mot.

Rett før skolen sluttet i juni hadde vi arbeidsuke i en uke der jeg da jobbet i en barnehage rett borti gata der jeg bor. Jeg var egentlig ikke en uke var borte en dag så fikk fire dager men, gjorde ingenting for jeg hadde det fint de dagene jeg var der. Etter dette besøket  begynte jeg å bli mer bestemt på at dette skal jeg ta når til neste år. Og siden jeg er så glad i barn så var det jo egentlig midt i blinken å komme i en barnehage. Men, som sagt så blir jeg å komme tilbake til dette når den tid kommer så tror jeg bare sier at vi blogges! :)

-Iselin

4 kommentarer

Kat

09.08.2015 kl.12:17

Lykke til med skolen! Ha en fin dag videre :)

Iselin

09.08.2015 kl.12:30

Kat: Tusen takk :) Ha en fin dag du også :)

Cassandra Lysgård

09.08.2015 kl.20:04

Lykke til med skolen. :)

Iselin

11.08.2015 kl.22:27

Cassandra Lysgård: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv