hits

Mini jentekveld

Hei dere og god kveld!

Sorry for sen oppdatering men, har gjort så mye i dag og i og med at jeg skulle sitte barnevakt så fikk jeg ikke mulighet til å blogge før nå siden jeg først klokken litt over halv åtte fikk ungen (tanteungen min) i seng. Midt i kveldstellet fikk jeg besøk av Andrea (en veldig nær venn som jeg er veldig mye sammen med som dere sikkert har merket) så da var det bare å få ungen i seng og ta seg av besøket,haha. Tidligere idag var jeg også sammen med Andrea før jeg dro hjem til søsteren min der jeg spiste middag, så dro ho på jobb og jeg ble igjen med tanteungen min som jeg da skulle sitte barnevakt for. Senere sånn i sju tiden da jeg skulle lenge tanteungen min så kom Andrea til meg og da hadde ho laget muffins som ho tok med seg. Vi skulle egentlig se film men, hadde ikke Dvdspiller og ingen av oss hadde Netflix såda ble det heller en film på tv(like så greit). Vi spiste muffins og satt og pratet etter at filmen var ferdig og hadde det bare koselig :)

Imorgen skal jeg også sitte barnevakt men, heldigvis ikke så lenge eller søsteren min kommer hjem i mellomtiden så drar ho etter en eller to timer så blir jeg alene igjen.  Men, hva gjør vel det når jeg har verdens fineste og beste tantegull sammen med meg i ett par timer før han legger seg for natten :) Men, nå skal jeg bare slappe av med noe på tv før jeg går å tar kveld ganske snart så jeg er klar for en ny dag i morgen :) Natta alle <3

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv