hits

Dagen min generelt

God kveld dere!

 

Nå kunne jeg endelig sette meg ned for å oppdatere dere for jeg har nemlig bare vært hjemme idag i kanskje 20.minutter etter skolen da og etter det dro jeg med noen venninner til Silsand(en strand som man kan sykle og kjøre til og som bare tar 20.min) der det var veldig fint og være på en dag som denne :) Jeg glemte selvfølgelig kamera siden jeg stresset litt så har dessverre ingen bilder derifra. 

Skoledagen idag gikk til tur og det synes jeg er helt greit i og med at det er meldt sol hele resten av uken og neste så da måtte vi utnytte været litt :) Imorgen skal jeg og fostermoren min dra til Bodø til kjeveortopeden som da skal vurdere eller se om jeg trenger tannregulering men, håper jo jeg trenger det så jeg får rettere tenner,haha. Så da blir det kanskje litt shopping og mens vi er der, er helt shoppingsgal så hvis jeg ser noe må jeg bare ha de plaggene,haha.

I neste uke er det kun en uke til vi drar på klassetur og vi skal da til Oslo og det gleder jeg meg veldig til. Var jo i Oslo i sommer og nå skal jeg dit igjen bare med klassen da så tror det kommer til å bli gøy og vi får nok opplevd mye tenker jeg. Tenkte jeg kanskje kunne lage ett innlegg om hva vi skal gjøre i Oslo å sånn så dere får ett lite innblikk i hva jeg skal gjøre i 3-4 dager(om ikke det var 5,haha). Alt i alt har jeg mye å glede meg til fremover, Oslotur på nytt, imorgen til Bodøby, det som skjer på skolen og mye mer :) Nå skal jeg gå å spis å ta kveld for jeg må tidlig opp i morgen siden hurtigbåten går tidlig i morgen så vi blogges! ps. lover å ta med kamera å ta masse bilder til bloggen fra Bodøby til dere ;) :)

-Hva har dagen deres gått til?har du noe du har å se frem til?

-Nattinatt <3

-Iselin

Én kommentar

laylow x 👀

19.08.2015 kl.21:48

God natt ♡

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv