hits

Hårfarge

Hei der!

 

Nå har jeg endelig bestemt meg for å farge håret på nytt, samme farge som sist(litt kjedelig men, det var den jeg klede best i følge fostermoren min). Men, i hvertfall så blir det bra å få farge i håret igjen i og med at den fargen begynner å gå ut så skal søsteren min farge håret mitt i morgen kveld siden ho ikke kunne idag så det gleder jeg meg til :)

Ellers så har jeg ikke gjort så mye siden i sta enn å pakke litt å sånn og dra på butikken for å kjøpe hårfarge selvfølgelig så har jeg hørt på musikk hele dagen og bare ryddet litt på rommet. Satt og tenkte på om jeg skulle bake en kake fordi jeg fikk så lyst på kake men, vet ikke enda om jeg gidder..haha. Her om dagen baket jeg jo gulrotmuffins og de ble faktisk god men, de var veldig rar på konsistens så smakte ikke det samme som de jeg laget når jeg bodde i Lyngen,haha jeg feilet litt vel mye tror jeg men, glasuren var best.


VSMen, nok om det nå skal jeg slappe av en stund før jeg gå opp å ser om jeg har pakket alt jeg skal ha med til Oslo :) Vi blogges søte dere! :)

-Iselin

2 kommentarer

Maren

29.08.2015 kl.18:11

Må få et bilde av hårfargen din da :). Jeg tørr ikke farge håret:). Muffinsene dine så veldig gode ut. Kos deg og ha en knall lørdag videre:):)

Iselin

29.08.2015 kl.18:15

Maren: Det skal du få, legger det ut imorgen kveld når jeg har farget håret :) Om du vil se hvordan det skal bli kan du gå under kategorien Hår på bloggen min så finner du ett tidligere innlegg jeg har skrevet om det ;) Det gjorde ikke jeg heller første gang for at jeg var redd for at det skulle bli ødelagt og nå er jeg nærmest hekta,haha. Takk for det, de øverste var best på smak men, de nederste hadde best glasur,haha. Skal kose meg masse og det må du også gjøre ;) God lørdag til deg også :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv