hits

24 timer og litt mer

Hei der og god kveld! 

 

Nå sitter jeg her da etter å ha vært barnevakt fra sju i går kveld til tolv i formiddag. Jeg er helt utslitt men, å være tante er en jobb det også men klager ikke er veldig takknemlig for at jeg får lov å være tante til den lille sjarmøren :) Til nå har jeg bare sittet å sett på tv og laget noe å spise så skal jeg vel øve litt til prøven jeg har om to dager så det blir bra resultat og gjøre klart til morgendagen :) 


Gårsdagen var egentlig ganske grei bortsett fra at det var litt kjedelig å sitte alene men, hadde jo tv jeg kunne se på å bloggen men, den ble dessverre oppdatert men, som blir oppdatert nå i stedet ;)


Denne var min søster og en venn å hentet helt oppi Alta :) Er pappa sin men, søsteren min fikk lov å låne den siden begge jobber men, de bor hver for seg og har ungen hver sin uke. Fikk veldig lyst til å prøve den men, siden man må ha billappen på den så må jeg nok vente en stund,haha.

Men, vi blogges skal prøve å øve litt til Safaprøven og da skal jeg øve siden dette er en viktig prøve og siste året! 

-Har du sittet barnevakt i helga? Ønsker alle en fortsatt fin Søndag! :)

-Iselin

4 kommentarer

REBECCA HOLDER

14.09.2015 kl.23:04

Så hyggelig å være barnevakt. Noe av det beste jeg vet er å få være med mine fettere og kusiner nå som de fortsatt er så små!

Iselin

15.09.2015 kl.16:19

REBECCA HOLDER: Er det ja :) Det skjønner jeg, jeg selv har dessverre ingen søskenbarn som er så små at jeg kan sitte barnevakt for dem men, har nå en tanteunge og det er jo koselig det og :)

Cassandra Lysgård

16.09.2015 kl.10:00

Koselig å være barnevakt da. :-)

Iselin

16.09.2015 kl.16:19

Cassandra Lysgård: joda :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv