hits

Musikk er som terapi!

Hei dere og god kveld! :)

 

Dette innlegget er forhåndskrevet! :)

Musikk har lenge vært min bestevenn, den har hjulpet meg gjennom glede,sorg og med andre ord på mine nedturer og oppturer :) Musikk er noe jeg hører på døgne rundt, bortsett fra da jeg sover da og er på skolen de timene jeg er der, men ellers så er bestevenn min med meg gjennom hele resten av dagen helt til jeg tar kveld. Det høres kanskje rart ut at jeg har musikk som min bestevenn men, når det skal sies så har jeg aldri stått her idag om jeg ikke har hatt noe til å hjelpe meg til å tenke på noe annet enn det vonde.

Når jeg for eksempel bodde i beredskapshjem i Lyngen så var musikk veldig hjelpende og fikk meg til å tenke at dette går nok bra og det gjorde å, takket være musikken og de jeg hadde rundt meg som hjalp meg og støttet meg igjennom tykt og tynt. Musikk er noe jeg bare elsker og er det noe jeg er veldig glad for er det å finne nye sanger som jeg hører på til jeg er så lei at jeg ikke orker mer,haha. Her er noen av de sangene jeg hører mest på :)

 

https://open.spotify.com/user/olauganita/playlist/2Tap7CznT8pxrjKp2AgJMN

De er så søte, Marcus og Martinus <3

https://open.spotify.com/user/spotify_norway_/playlist/71NZ6p7htSjjS4vW08odE8

Er egentlig ikke en spilleliste jeg hører så mye på men, om jeg skal slappe av så setter jeg på denne men, så var spørsmålet når slapper jeg av?haha.

https://open.spotify.com/user/spotify_norway_/playlist/6SysPjE53upSMe8haPp23Q

Perfekt til trening, nå har jeg ikke trenet så mye i det siste men, skal vel begynne snart ;)

 

Har flere på telefon så om dere vil følge meg så er det bare å gjøre det :) Jeg heter Iselin Hansen :) Der finner dere flere spillelister som ikke ble nevnt her ;) 

-Hvilken sanger er dine favoritter?

-Iselin

 

 

7 kommentarer

REBECCA HOLDER

16.09.2015 kl.21:07

Rart hvordan musikk kan hjelpe oss så mye. Jeg er helt lik. ELSKER å høre på musikk. Enten jeg er glad, trist eller bare trenger en liten oppkvikker !

Henriette honsrud

16.09.2015 kl.21:10

Helt enig, jeg er blitt helt avhengig av musikk. Må ha det overalt. Men jeg elsker det :D Ta gjerne en tur innom min blogg også, da hadde jeg blitt glad :) Ønsker deg en fremdenes fin høstkveld!

Nikita <3

16.09.2015 kl.21:51

Musikk er viktig! :D

Tonje Gilje

17.09.2015 kl.20:08

Elsker å høre på musikk i mange timer!

Iselin

20.09.2015 kl.10:36

Tonje Gilje: ja,er bare helt herlig ??

Iselin

20.09.2015 kl.10:36

Nikita: d er d ja ????

Iselin

20.09.2015 kl.10:38

REBECCA HOLDER: er helt sant ??Musikk hjelper så utrolig mye på humøret ??

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv