hits

Sykefravær

Hei dere og god Onsdags ettermiddag!

 

Nå sitter jeg her da alene mens, fostermoren min er på jobb. Som overskriften sier så har det vært en lang pause fra bloggen og det er rett og slett fordi jeg har vært syk..sist jeg blogget sa jeg jo at jeg var dårlig i formen men, det utviklet seg til å bli verre så da ble jeg liggende syk hele helga som var og mer til, dårlig i formen på mandagen og i går begynte det heldigvis å bedre seg. Men, er ikke helt 100% enda så da får vi bare håpe det gir seg snart med forkjølelse og sånn.

Når det er sagt så skal jeg prøve mitt beste på å være til stede på bloggen framover så jeg ikke mister så mye. Jeg kan jo fortelle at det har skjedd mye siden sist jeg var innom her. Jeg har endelig tatt til meg mot til å faktisk gjøre noe med, tankene mine. som mange av dere har fått med dere så har jeg ikke hatt det så greit det siste året, de to siste faktisk så da har jeg begynt å gå til psykolog to ganger i uken, i såfall foreløpig. Dette hjelper da selvfølgelig men, kan mange ganger bli litt for mye. 


Mange har nok hørt om denne trekanten, der fysiske behov er nederst på listen men, som faktisk er veldig viktig.Er ikke det at ingen av de andre er viktig men, denne er veldig veldig viktig for at du skal kunne føle deg trygg, sikker på deg selv og om du har problemer så er det fint å få orden på de problemene tidlig.Jeg kjenner meg så godt i gjen i dette fordi jeg nettopp står i  dette selv og det er både tøft og veldig sårt å gå igjennom en slik periode der det faktisk kan gå så langt at du tenker på å ende livet her og nå. Det er mange med disse problemene men, som ikke får hjelp i tide og det forferdelige skjer. Jeg synes virkelig synd i disse menneskene og vil så gjerne hjelpe dem men, vet ikke hvordan. Derfor ber jeg dere alle som kan og vet om noen med slike problemer om å hjelpe dem å støtte dem..jeg har selv blitt sviktet og vet hvordan det føles så jeg ber dere..jeg har heldigvis kommet meg på bedringens vei der jeg som sagt går å snakker med en psykolog to ganger i uken. Dette vil jeg nok komme tilbake til litt senere..disse bildene er forresten hentet fra Google :)

-Hvordan går det med dere? Hva har du gjort i dag?

-Vi blogges! :)

-Iselin

4 kommentarer

mariellaline-

23.09.2015 kl.17:47

jeg vet så godt hvordan du har det ! god bedring og lykke til videre i livet ! :D

Iselin

23.09.2015 kl.21:52

mariellaline: endelig noen som faktisk skjønner hvordan jeg har d har slitt så utrolig mye med å få folk til å forstå dette..tusen takk ????

mariellaline-

23.09.2015 kl.22:09

Det er ikke lett å være syk i norge ! spessielt ikke som ung ! selv har jeg kronisk Migren og å prøve å få folk til å forstå at man ikke kan jobbe med vondt i hodet er fysisk umulig ( da ingen forstår att migrene ikke bare er LITT vondt i hodet ,å at hele kroppen reagerer intenst på ett anfall )

bare hyggelig :)

Iselin

25.09.2015 kl.06:50

mariellaline: Det er dessverre det :( Jeg har det sånn at når jernlagret begynner å gå tomt så blir jeg svimmel og får så sykt vondt i hodet og da er det vanskelig å konsentrere seg om noe annet. Sånn har jeg hatt det de siste dagene, og det begynner å bli veldig irriterende...Men, skjønner deg veldig godt selvom jeg ikke har migrene. Men, håper nå du får bukt med migrenen på ett eller annet vis så du slipper å bli så plaget med det ;) Klem til deg :)

Skriv en ny kommentar