Snart helg i gjen da

Hei dere og god Onsdagsmorgen!

 

Så var det jammen med bare to dager til helg å jeg sitter da i skrivende stund å spiser frokost å blogger :) Jeg fikk ikke sove så jeg sto opp halv seks, kanskje litt tidlig men, ja som sagt jeg fikk ikke sove så gikk ned å dusjet, ryddet litt på kjøkkenet, laget lunsj og frokost så er jeg snart klar for å starte dagen ordentlig, blir nok en bra dag med mye som skjer hele tiden. Først drar jeg på skolen så drar vi til en forestilling i Svolvær som varer fra fjerde time å helt til klokken 2, skal til psykologen min klokken 2 og i bursdag på ettermiddagen :)

 

Ellers så startet morgenen for meg sånn i fem tiden men, sto ikke opp før halv seks. Er skikkelig irriterende å våkne å ikke få sove igjen når du vil sove..men, sånn er det nå bare så får vi håpe natta i natt blir bedre ;) Når det er sagt så skal jeg nå spise ferdig før jeg går å sminker meg og ordner håret og sånne ting så vi blogges senere ;)

-Iselin

2 kommentarer

emmajk

30.09.2015 kl.15:42

Ha en fin dag :-)

Iselin

01.10.2015 kl.17:39

emmajk: Takk i like så ;)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

16, Nordreisa

Hei der! :) Navnet mitt e Iselin, Æ e ei jente på 16 som like natur og foto, blogge om livet mitt og mye mer..håpe du like bloggen min, hadde blitt veldig glad for en tilbakemelding :) Om du lure på nåkka kan du nå mæ i kommentarfeltet eller på mail: iselin.00@outlook.com der du kan sende mæ en mail og spørre om hva du vil ;) Kos dæ med bloggen! :)

Kategorier

Arkiv

hits