hits

Overraskelsen avsløres

Hei der og god Onsdag! :)

 

Nå er tiden inne for avsløring av hva som var dagens overraskelse, det var nemlig en bursdagskake til en av lærerne våre som fylte år idag, skal ikke si sikkert hvor mye år siden det kan virke fornærmede. Men, det vikigste var vel det at ho ble glad for kaken og i tillegg til min kake hadde også en annen i klassen baket siden det ble for lite med en kake..skikkelig koselig å gjøre noe for både klassen og lærere :) :) Ellers så var vi på bibliotek for å låne en bok siden vi skal skrive særstil i norsken så da lånte jeg denne :)


Høres kanskje litt skummel ut og det er den også, men har bestemt meg for å trosse redselen å begynne med krimlesing framover ;) Hva synes du om det?

Skal gå å dusje nå siden jeg ikke har dusjet etter gymmen i dag i og med at jeg skulle gjøre husarbeid så ja dere skjønner sikkert...Vi blogges :) <3 <3

-Liker du å gjøre noe koselig for andre som å bake kake til hele klassen?

-Iselin

4 kommentarer

REBECCA HOLDER

14.10.2015 kl.17:54

Så hyggelig gjort av dere !! Og den boken er SÅ spennende.

Iselin

14.10.2015 kl.18:36

REBECCA HOLDER: Ja :) har så vit lest tre kapittel å liker den veldig godt selvom den er litt skummel...men, er jo spennende og da ;)

Nikita <3

14.10.2015 kl.18:41

Så gøy :D

Iselin

14.10.2015 kl.18:57

Nikita: Kjempe gøy :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv