hits

OD og helg

Hei dere og god fredag! :)

 

Helg må være det herligste i verden spør du meg. Jeg sitter nå for meg selv siden fostermoren min er på seinvakt og jeg blir alene så å si hele helgen siden hun har jobb både i dag, imorgen og på søndag. Jeg er sånn halvveis tilbake til bloggen men, kan enda ikke love fullt ut at jeg kommer til å blogge så mye siden jeg er veldig sliten enda og igår når jeg faktisk skulle legge meg tidlig så ble det sent så planer går rett i vasken veldig ofte så da blir det vel kanskje tidlig til sengs på meg i kveld da så får vi se om jeg får tilbake energien for den savner jeg virkelig!!! 

Men, nok om det tenkte jeg skulle fortelle litt om dagen i går og idag :) I går fikk vi vite gruppene for OD-dagen som da var i dag så skulle vi bare ordne litt klart eller bare snakke i gruppene siden det ikke ble tid å begynne på noe. Jeg ble på malegruppa, var fire grupper og jeg var på gruppe 3. Det vi gjorde i dag var rett og slett å male det som var temaet for i år og det var seksualitet og rettigheter om jeg ikke tar feil, var i så fall noe innenfor der :) Synes vi fikk det kjempe bra til, vi jobbet sammen og fikk det ferdig til det skulle utstilles :) Ellers synes jeg at årets OD-dag var vellykket men synes det er synd at dette var vårt siste år, har selv bare vært med på to av fire år her men, var med i 8.klasse når jeg bodde i Lyngen og det var veldig veldig gøy synes jeg :) Men, nå er det helg og jeg skal bare slappe av og prøve å få tilbake energien så den er på plass til mandagen :) Med det så tror jeg bare jeg sier vi blogges senere :)

-Hvilken planer har du for helgen?

-Iselin

2 kommentarer

Bina

23.10.2015 kl.18:20

Jeg skal slappe av og tilbringe litt tid med min mor! :) Ha en riktig fin helg! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt pris på! :)

Iselin

23.10.2015 kl.20:26

Bina: Koselig det da :) Takk i like måte ;)

Skriv en ny kommentar