hits

Merkelig følelse

Hei dere! :)

 

Har skoledag følelse selvom det er lørdag, klarer ikke sette ord på hvilken dag men, har en følelse av at det er skole idag, haha merkelig ikke sant? Bortsett fra det så er jeg så heldig å har huset for meg selv ett par timer til før fostermoren min kommer hjem så er vel bare å nyte alene tiden da både i dag og i morgen når hun har seinvakt i morgen og tidlig idag :) 

Jeg hadde tenkt å ta meg en tur ut idag for litt frisk luft men, ser ut til at jeg venter med det. Ellers så sto jeg opp klokken halv ni av en eller annen merkelig grunn. Jeg fikk ikke sove mer men, vet ikke hvorfor så jeg sto bare opp og gikk ned. I skrivende stund sitter jeg å spiser sjokolade( fikk ett sånn plutselig søtsug så måtte ta fram en liten sjokolade) og selvfølgelig kaffe som er noe jeg bare må ha for å kunne overleve dagen(e) og spesielt om jeg er så uheldig å våkne tidlig å ikke få sove å trenger noe som kan holde meg våken. Når det er sagt så skal jeg nå gjøre ting som jeg faktisk ikke har blitt å gjort men, som nå skal gjøres :) Alle vet at det begynner å nærme seg vinter og det betyr at da blir det kaldt, så da skal jeg skrive ønskeliste over ting jeg ønsker meg og en mulig begynnelse på julegavehandel :) Så er vel bare å begynne da, vi blogges! :)

-Hva synes du er merkelig? sto du opp tidlig idag?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv