hits

En time ekstra

Hei dere og god Søndag! 

 

Håper alle har hatt en fin start på dagen med en time ekstra i senga eller en time ekstra ved frokostbordet kanskje.  Jeg har ihvertfall tatt grundig feil av klokka i dag så sto opp ti på ti men, gjorde forsåvidt ikke noe for jeg hadde fått hvilt meg fullt ut etter gårsdagen :) Jeg var hos søsteren min som hadde fått fire små kattunger til seg som jeg bare måtte dra å hilse på. Det som var ulempen med det var at de dro i dag og jeg hadde blitt så alt for gla i dem alle sammen, men får krysse fingrer og tær for at ett nytt kull kommer snart :) Har noen bilder jeg tenke jeg kunne vise dere av de søte små :)


De var så søte når de lekeslåss så måtte dokumentere det,haha.


Kosemose overdose


Ligg å kose seg! 

De var fire men, ikke alltid alle ble med på bildene, så var det tre som var oransj/rød så var litt vanskelig å se forskjell på dem så var det denne svarte og hvite som var med hele tiden siden den var veldig sånn som ville ha masse kos og kom til meg hele tiden. Den svarte og hvite var en jente og de tre andre var gutter. Dette kullet dro i dag til Tromsø der det ventet ett hjem til dem, var veldig trist å si hadet til dem i går men, går seg vel til og når man minst venter det er det ett nytt kull på plass :) Ellers så var jeg der i lag med dem i hele 8 timer i går ,så da jeg kom meg hjem så var jeg rimelig sliten og trøtt så var godt å få sovet ut. 

Mens jeg var der så fikk jeg smaket på en veldig milkshake lignende drikke som smakte himmelsk. 


Denne hadde frosne jordbær og banan i seg med noe vanilje pulver ting i seg som sagt smakte himmelsk godt. Fikk også smake en annen drikke som hadde nesten samme ingredienser i seg bare at det var byttet ut med, fun light saft av smaken lime og mango :) 


 

Om dere vil prøve ut denne drikken kan trenger dere:

-En pose med frosne jordbær og banan(smotthie blanding) 

-Melk(helst lettmelk om du ikke vil ha den for tykk)

-Heribal Vanilje smak(den er litt dyr men, kan spørre en voksen om h*n kan bestille den)

Så blander du bare dette til du har fått en flytende og fin røre som du heller oppi et eller flere glass :) så er den klar til å nytes :)

 

-Har du prøvd dette? Hva skal dere idag?

-Iselin

 

 

6 kommentarer

Bina

25.10.2015 kl.15:55

Så søte!! Ha en strålende dag! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min! :)

Iselin

25.10.2015 kl.15:56

Bina: Ja, de var verdens søteste :) Takk i like måte :) <3

Nikita <3

25.10.2015 kl.17:48

Åh så søte :D

Emilie

25.10.2015 kl.19:54

såå søte!

Iselin

25.10.2015 kl.20:06

Emilie: Jaa :)

Iselin

25.10.2015 kl.20:06

Nikita: Synes jeg og ;)

Skriv en ny kommentar