hits

Søndagen min

Hei dere :)

 

Da var søndagen her igjen og jeg er hjemme i gjen etter en koselig helg på hytta :) når jeg kom hjem hadde jeg sett fram til å møte søsteren min men, da jeg ringte så hadde de dessverre kjørt og var nesten framme der hun bor, litt dumt men, vi treffes nok sikkert snart så er ikke vits å legge seg ned å grine av den grunn. Jeg sitter nå å hører på musikk, blogger og slapper av etter en helg med mye regn og mye innetid. Men, vi tok oss en tur ut på lørdagen for å få oss litt frisk luft mens det var oppholdsvær og ikke så mye vind og sånn. Var veldig koselig det da men, skulle så gjerne vært mere ute og ikke bare sittet inne å sett på uværet. menmen, nå er helga snart over å uværet får bare herje utenfor mens jeg sitter inne å koser meg :)

Ellers så fikk jeg høre at det hadde vært uvær her hjemme også men, det hadde vært unger på døren her hos oss likevel og det er jo koselig da :) Vi hadde nok ingen hos oss siden det ikke bor noen unger i nærheten og det var litt godt det så slapp man å reise seg opp av sofaen som man lå å godt i. Kort oppsummert en lat helg men, også litt aktiv innimellom,haha. 


 

Nå i helga fikk jeg faktisk lest litt i denne boken, vi skal jo analysere boken vi leser etter at vi er ferdig med den og jeg må jo begynne nå siden det ikke er så mange måneder til vi skal være ferdige, i Januar skal vi være ferdige så da må jeg bare bruke de ledige stundene til å lese og lese. Denne skulle jeg egentlig bytte siden det var så lang men, jeg bestemte meg for å prøve å lese den, og da ble det til at jeg skal prøve meg på det. Anbefales virkelig, veldig bra bok for dem som liker krim :)


Bare elsker å se Skal vi danse og spesielt når Stian er med, synes han er en god danser og han fortjener virkelig å vinne! 

Så var det det evig lange prosjektet mitt da som jeg aldri blir ferdig med,haha. Jeg måtte jo selvfølgelig ta med meg litt tid nå i helga når vi var på hyttetur så kanskje jeg blir ferdig snart eller hva tror dere?

-Hva har dere gjort i helga?

-Iselin

2 kommentarer

Astrid (:

09.11.2015 kl.18:11

En god bok er aldri feil :)

I helgen har jeg stort sett jobbet :)

Iselin

10.11.2015 kl.14:50

Astrid: Er ikke det nei ;) Okei, fint å kunne jobbe litt ;)

Skriv en ny kommentar