hits

Lat søndag

Hei dere!

 

For snart en time siden dro overnattingsbesøket etter å ha vært her siden i går der vi baket boller og hørte på det nye albumet til One Direction som jeg ikke klarer å la være å høre på døgne rundt,haha. Ellers gikk kvelden til å se filmen Kill Buljo2 som ikke Andrea hadde sett før som vi da måtte se ;) En ting må jeg bare si det er jo veldig gøy å se folk som faktisk er fra den plassen du er i fra eller ikke så langt unna i hvertfall ;)

Andrea syntes ikke så mye om filmen siden det var en del banning og sånn men, det kan jeg godt forstå i og med at de samene banner en del og forsåvidt andre som ikke er samer,haha. Men, det var i hvertfall gøy ellers når vi pratet om alt og ingenting fra vi la oss til vi sto opp i dag tidlig, eller kan ikke si det var så tidlig når klokken var nærmere halv ett før vi fikk i oss frokost,haha. Men, nok om det her er litt bilder fra gårsdagen og morgenen/formiddagen i dag :)


 

Gårsdagen var jo veldig koselig da når vi var i Henningsvær en liten plass en time eller noe sånt fra Kabelvåg. Vi dro dit i tolv tiden og kom ikke hjem før nærmere tre tiden så da dro jeg hjem og etter noen timer alene kom Andrea og som sagt overnattet :) Karamellene på bilde ble spist opp ganske kjapt så de er dessverre ikke mer,haha. 

 Var mye fint å se i butikkene nå som det begynner å nærme seg Jul og det fikk meg faktisk til å minne meg om gamledager med gamle lokaler og litt sånn så det var virkelig gøy! Når det er sagt så minte det meg litt om Farmen når de drar på Markedet, eneste forskjellen er vel at Joker ikke var der og ikke så mange butikker heller,haha.

Nå på en ellers lat søndag der man sitter enda i natttøyet så skal man gå opp å rydde litt for så å hoppe i dusjen og fortsette den late søndagen!

Vi blogges! :)

-Planer for dagen?

-Iselin

8 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

15.11.2015 kl.15:35

Så herlig :) så godt ut med boller!

Tonje Pettersen

15.11.2015 kl.15:36

Høres koselig ut :)

Ha en fin dag videre :)

Mittfamilieliv

15.11.2015 kl.16:26

Koselig :) Planen for kvelden er vell å kanskje bake litt, om jeg orker, haha

Iselin

15.11.2015 kl.17:04

Mittfamilieliv: Koselig d da ;) Baket igår jeg ;)

Iselin

15.11.2015 kl.17:05

Tonje Pettersen: Ja :) Takk i like måte ;)

Iselin

15.11.2015 kl.17:05

Sofie Caroline Nilsen: de var kjempe gode ;)

Nikita <3

15.11.2015 kl.20:54

Det er alltid herlig med late søndager :D

Iselin

16.11.2015 kl.07:27

Nikita: Det er det ;)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv