hits

Endelig tilbake etter en veldig hard og tøff uke...

Hei dere! :)

 

Jeg er endelig kommet tilbake etter som sagt en veldig hard og tøff uke der jeg har måtte tenkt mye og mange tårer er felt. Jeg kan si så mye som at det er ikke en dans på roser å leve som fosterbarn og forsåvidt ikke ett vanlig barn heller, vet det er veldig mange både her og rundt om i Norge som er fosterbarn og all respekt til dem..tenker på de som har flyttet utallige ganger for så å endelig finne seg en familie de kan være oss etter mange flyttinger. Jeg har ikke hatt det slik men, jeg har vært i ett beredskapshjem og nå bor jeg her i lille Kabelvåg i fosterhjem. Jeg har noe på gang men, jeg blir ikke å si det ennå siden det er en stund til,men kan si dette er ganske nytt for meg så er ikke noe jeg vil si til så alt for mange enda. 

Når det er sagt så tenkte jeg heller å komme inn på noe mer hyggelige greier som får meg kanskje litt i bedre humør! Jeg og Andrea skal på Julegavehandling på  fredag sammen med moren til Andrea og da tenkte jeg å blogge litt om det når fredagen kommer :) Jeg skal visst nok sitte ett par timer barnevakt oppe hos søsteren min også, skulle så gjerne ha hatt noe å gjort mens jeg sitter der som å blogget men, nettet er ikke i orden enda så da får det være men, dere får oppdatering fra helga i allefall ;)

Jeg blir i lykkerus av å bare tenke på at jula nærmer seg med stormskritt, herregud året er jo også snart over og jeg kan ikke fatte at 2015 er over og 2016 er like rundt hjørne.Jula er en veldig fin høytid med mye kos, lys og sanger som jeg bare elsker og som jeg snart skal begynne å høre på for å få litt julestemning,haha. Vi har alltid en årlig benkfotballtunering som er for hele skolen, der er det både gutter og jenter som spiller og vinner med flest poeng. Jeg har aldri giddet å være med og i fjor som i år har jeg ikke orket å være med har valgt å stå litt på sidelinja selvom jeg synes det er kjempe gøy når vi spille det i gymtimene. Vi begynner allerede i morgen så begynner vår klasse altså 10.klasse i neste uke så gleder meg til å se :) Nå skal jeg gå å gjøre husarbeid så hører dere fra meg senere ;)

-Hva har du gjort idag?har du begynt på julegavene?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv