hits

Tentamen start om en uke

Hei dere!

 

Er ikke lenge i gjen til juleferie og allefall ikke lenge i gjen til første tentamen i år skulle jeg til å si men, vår første i tiende da ;) Jeg har laget en liste så jeg slipper å spørre noen nesten gang jeg har glemt det, haha. Like greit å vite når vi skal ha alle de forskjellige tentamenene så jeg kan øve til jeg blir blå, haha neida men skal nok øve masse så jeg kan det  ;)

Jeg er så glad for at det kun er 18 dager til juleferie så da er det bare å kjøre på først Norsk/nynorsk tentamen deretter Engelsk og så Matte! Jeg er egentlig ganske klar for de så egentlig kunne vi bare hatt de alle denne uka. De andre jeg kjenner fra Nordreisa er ferdig om de ikke har en til og de i Lyngen begynte forrige uke så da er det nok bare oss i gjen, begynner å bli på tide da eller hva når alle er ferdig eller har begynt? I sta fikk jeg en snap av Andrea, ho sa ho hadde så lyst til å bake og da fikk jeg også så lyst til det men, tok heller det litt mer sunne valget så da ble det litt frukt :)  Nå skal jeg lage noe spennende så gled dere til senere om ikke i morgen får se hva jeg rekker ;) Vi blogges <3

-Iselin

 

4 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

30.11.2015 kl.20:26

Masse lykke til :) blir så godt med ferie!

Aleksandra

30.11.2015 kl.20:35

Blir sikkert deilig å være ferdig med alle tentamen og ta seg en velfortjent juleferie :) Du får ha masse lykke til :)

Iselin

30.11.2015 kl.20:37

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk :) Ja er alltid det ;)

Iselin

30.11.2015 kl.20:37

Aleksandra: Ja det blir det :) Tusen takk for det ;)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv