hits

Huff for ett styr

Hei dere :)

 

Idag har dagen vært slapp og jeg har vært på tur til å sovne hver time vi har hatt men, har heldigvis ikke gjort det da. Vi fikk vite at vi skulle ha en framføring i samfunnsfag sånn en dag før vår siste tentamen og jeg holder på å gå på veggen. Først så er det tentamen neste uke, faktisk to også er det musikkinnlevering den 15 da vi også har tentamen og vår siste heldigvis. Så har vi ikke noe mer heldigvis men, jeg er så utrolig lei og sliten av alt som har med skole å gjøre at dere aner ikke..omg for ett styr det er nå rett før jul med alt, jeg er enda ikke ferdig med julegavene og jeg satt meg ett mål som var for to dager siden så jeg henger sykt etter altså.huff sier jeg bare. Men, heldigvis skal jeg sende de pakkene jeg skal sende idag så jeg blir ferdig med det så får vi vel bare dra å kjøpe resten av julegavene imorgen så vi blir ferdig med det,om ikke vet jeg ikke hva vi gjør,men håper det ordner seg. 

 

Nei huff må vel begynne med musikkoppgaven så jeg kommer i gang med den i hvertfall, kommer til å skrive litt mer om kamerastativet senere siden dere bare fikk bilder av den og ingenting annet, er vel kanskje litt kjekt å vite litt mer ;) Vet blant annet at Stina som er bak bloggen Stina.blogg.no har en slik en bare litt mindre tror jeg ;) Men, vi blogges <3

-Iselin

2 kommentarer

Anonym

03.12.2015 kl.17:46

Hei!

Kunne du skrevet et innlegg om dine planer for neste år? Hvilken skole og linje har du tenkt til å gå, og andre planer etter ungdomskolen? Er så nysgjerrig :)

Iselin

03.12.2015 kl.18:27

Anonym: Hei :) Det kan jeg gjøre ;) Men, liker best at folk har navn så nest gang du kommenterer så bruk navn er du snill ;)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv