hits

Skolevalget mitt til neste år

Hei!

 

Fikk en anonym kommentar her en dag tror faktisk det var i går der vedkommende lurte på om jeg kunne blogge om hvilken valg jeg hadde gjort meg til neste år, da sa jeg at det kunne jeg gjøre så da blir det ett innlegg om det da :) Jeg tror jeg har skrevet ett innlegg om det før men, kan like så godt skrive det en gang til :) 

Helse og oppvekst

Jeg har hatt veldig lyst lenge å bli sykepleier og er veldig glad i mennesker,uansett alder og da er Helse og oppvekst noe jeg har tenkt å søke på. Jeg kan jo fortelle litt om hvorfor jeg synes det passer så bra, jeg har jo vært en del syk når jeg var liten så da har jeg vært veldig mye inn og ut av sykehuset og da hadde jeg veldig mye med sykepleiere å gjøre så da ble jeg litt inspirert og fikk lyst å hjelpe folk i nød som trenger det så da ble det i tankene. Synes selv jeg er veldig hjelpsom og omsorgsfull så tror nok dette yrket er noe for meg. Planen er derfor å gå Helse og oppvekst første året, Helsearbeiderfaget andre,tredje og fjerde året og ta påbygg til generell studiekompetanse, etter det har jeg ikke tenkt så mye, annet enn at det hadde vært gøy å gått på høyskole :) Men, tiden viser vel tenker jeg så tar de første årene først så får vi se ;) Kan jo også si at jeg er i en familie der det er mange som jobber innenfor helsevesenet så da passer det jo bra da, både jeg, søsteren min på snart 18 og hun på 21 skal bli noe innenfor helsesektoren. De to vakre søstrene mine skal faktisk gå Ambulansefag, hun ene går andre året så hun holder på mens hun andre skal begynne til høsten så skal jo jeg også begynne men, skal bli sykepleier om jeg ikke ombestemmer meg underveis,haha. Dette blir nok bra tenker nå jeg, om det ikke går bra så er det jo mange andre mulig

Design og håndverk

Andre valget jeg har er Design og Håndverk, dette valget falt jeg på fordi jeg er veldig glad i håndarbeid generelt selvom jeg ikke er så flink på symaskin, men ellers en veldig dyktig håndarbeider. Der jeg bodde før der brukte jeg å lage masse kort om det var bursdager eller noe annet så var veldig gøy og tror faktisk det var det som fikk meg til å bli interessert i faget Design og håndverk. 

Det tredje valget var veldig sånn usikkert og jeg har tenkt veldig mye på det, men det kan være noe innenfor Service og samferdsel om ikke annet så det står litt på vent...Håper DU som spurte fikk svar på det du lurte på så blogges vi! :)

-Iselin

4 kommentarer

Arlene Fadnes

04.12.2015 kl.20:58

Går sjølv studie med formgiving(hvis det fortsatt heiter det, det skal få nytt navn) og det er alternativ til design og håndverk, bare med studie. Anbefaler det virkelig på det høgste. Du blir kjent med veldig kreative personer og du trenger absolutt ikkje å kunne noke før du søker. Du lærer og får utstyr til alt :) Eg stortrives, og eg er ein lite kreativ person :) Ha ein fin dag :)

Nikita <3

04.12.2015 kl.23:36

Det blir spennende :D

Iselin

05.12.2015 kl.00:28

Nikita: Ja, gleder meg masse til å begynne det spennende eventyret,haha. :)

Iselin

05.12.2015 kl.00:37

Arlene Fadnes: Åh, så spennende og gøy :) Det har skiftet navn ja til Design og håndverk(DH) :) Var en dag og hospiterte på den linja i 9ende klasse og da fikk vi vite litt om hvordan linja var og sånn.Ha en god natt :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv