hits

Nesten ferdig nå!

Hei dere :)

 

Dagen idag har gått til skriving i engelsk, vi har nemlig hatt Engelsk tentamen! Nå er jeg snart ferdig heldigvis med disse tentamenen før jeg tar en velfortjent juleferie som skal nytes til det fulle. Jeg har noe jeg skal fortelle om en liten stund, men ikke akkurat nå så dere får vente i spenning om hva det er ;) Imorgen blir det en liten sammenkomst med mange av mine fine <3 Andrea skal nemlig feire bursdagen sin siden det ikke blir noe tid til det til uken, og på torsdag skjer det noe helt spesielt(okei, kanskje ikke så spesielt,haha) Men, som sagt så oppdaterer jeg dere mer om det til uken ;) 


 

Dagens antrekk, haha måtte le litt da jeg tok dette på meg i morrest, har aldri noen sinne gått i nattbukse på skolen så var virkelig noe nytt må jeg si..Bortsett fra den litt morsomme outfiten har jeg hatt en fin og sminkefri dag,haha! Fikk forresten helt dilla på denne sangen.

https://open.spotify.com/album/15WuPhQFEsO3NPtZWqcbP2

-Hey ho heter sangen og du finner den som sagt på Spotify og sikkert youtube og andre musikkapper ;) Nå må jeg gå å skifte siden jeg drar til Andrea snart siden vi skal dra å handle det vi skal ha i morgen, jeg fikk være hennes gledelig hjelper,haha.

-Har du hatt en fin dag? Ferdig med alle tentamenene for i år?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv