Frisk luft og øving til framlegg

God kveld dere! :)

 

Nå har jeg vært hjemme en stund, kom inn for en halv time siden etter å ha vært hos Andrea der vi hadde bestemt på forhånd at vi skulle ut å gå tur..skikkelig godt med frisk luft og bare masse snakking om alt sammen med verdens beste! <3 Vi har alltid så mye på hjerte hver gang vi besøker hverandre, er på skolen eller bare snakker på telefon. Vi er virkelig skapt for hverandre og kunne ikke vært uten hverandre ett sekund nesten,haha. 

Nå skal jeg snart øve litt på framlegget vi skal ha i morgen så jeg ihvertfall kan litt og ikke bare står der og ser ut som et spørsmålstegn,haha. Tenkte forresten å vise dere en sang jeg nettopp har fått helt dilla på og som har så fin melodi <3

-Roses- The Clainsmokers-

https://open.spotify.com/track/3vv9phIu6Y1vX3jcqaGz5Z

 


Se hvor fint og hvitt det er blitt nå, jeg våknet jo veldig sent så hadde ikke vært ute før jeg gikk ut da så ja,haha.


åhh, bare elsker vinteren <3

 

Håper dere likte bildene så blogges vi søte dere <3

-Hva har du gjort i kveld?

-Iselin 

2 kommentarer

Sentrumjenta

14.12.2015 kl.04:19

Fine bilde herlig med en gå tur!!! :D ha en flott kveld :)

Iselin

14.12.2015 kl.18:06

sentrumjenta: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

16, Nordreisa

Hei du :) Navnet e Iselin og æ e ei jente på 16. Æ blogge om livet mitt og kordan min travle hverdag e som hesteeier, student og fosterbarn. Æ interessere mæ også for sminke og hår :) Om du lure på nåkka så kan du skriv i kommentarfeltet eller send mæ en mail på iselin.00@outlook.com så svara æ når æ ser det :) Håpe du like bloggen, om du gjør det så gjerne legg i gjen en kommentar!

Kategorier

Arkiv

hits