hits

My day

Hei dere :)

 

Idag har dagen vært helt grei for å være helt ærlig, jeg har bestemt meg for at denne uken skal bli en av de beste og denne uken skal jeg også fortelle dere min lille hemmelighet :) Jeg har bestemt dette fordi jeg har tenkt på det lenge nå og føler endelig for å si det.  Jeg sier ikke alt til dere lesere og jeg har holdt mye tilbake som dere kanskje har merket. Det har skjedd mye de siste månedene og jeg har sagt mye til dere,men ikke alt. Nå er det på tide at dere får vite den lille hemmeligheten som jeg blir å komme ut med den litt senere i kveld en gang. Kjenner det kommer til å bli tungt,men tenker og føler at tiden er inne nå for å si det nå, og for å bare få sagt det så er det meg dette handler om og livet mitt så jeg bestemmer når jeg vil komme ut med ting, vet det er mange i familien som har sagt mye rart og det skal de egentlig bare slutte med, sånne negative kommentarer og uttalelser er bare teite og dumme i mine øyne.

Men, til overskriften idag har jeg fått gjort en hel masse på skolen, jeg har fått unnagjort en presentasjon om Vietnamkrigen med gruppa min som er så flink :) jeg har også fått gjort ferdig en rapport som vi begynte på idag som jeg ble ferdig med for en time siden eller noe sånt og det er jo veldig deilig da å ikke ha lekser i tankene mer for i år :) Jeg har også fått gjort ferdig KRLE- oppgaven så da er det bare å øve til Mattetentamen som er i morgen, så er det kun juleverksted og avslutning for dette året som gjenstår og min lille hemmelighet som kommer ut på bloggen  senere i kveld ;)

I skrivende stund sitter jeg å hører på Stay av Kygo, Maty Noyes som er så fiiin! <3 

Nå skal jeg se om jeg får til å øve litt, eller retter sagt er det vel om jeg har motivasjon nok til å øve,haha. Men vi blogges ihvertfall :) <3

-Ønsker alle en fortsatt fin Mandag :)

-Iselin

 

2 kommentarer

Marte Johannessen

14.12.2015 kl.20:30

så bra :) kos deg masse <3

Iselin

14.12.2015 kl.20:53

martejohannessen: Takk,det skal jeg ;)

Skriv en ny kommentar