Ferdig med alle tentamener

Hei dere :)

 

Sitter endelig godt plassert foran pc-en og skal oppdatere dere for dagen,jeg venter på at vaskemaskin skal bli ferdig sånn at  jeg kan dra å hente en pakke på posten :)

Jeg hadde matte tentamen idag og det gikk kjempe bra på både del 1 og del 2 og jeg ble ferdig lenge før tiden så satt bare ute i gangen å leste i en bok, ventet på Andrea så måtte jo ha noe fornuftig å gjøre,haha. Jeg har ventet så lenge på å endelig bli ferdig med tentamenene og det gikk faktisk overraskende fort må jeg si, synes det var som i går at vi begynte med vår første og idag den siste,haha.Nei nå må den altså snart vær ferdig, jeg elsker å få pakker og er så spent,men kan uansett ikke åpnes før julaften...vi blogges skal gå å se om jeg ikke kan dra snart ;) 

-Har du hatt din siste tentamen idag? eller er du ferdig med alle?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

16, Nordreisa

Hei der! :) Navnet mitt e Iselin, Æ e ei jente på 16 som like natur og foto, blogge om livet mitt og mye mer..håpe du like bloggen min, hadde blitt veldig glad for en tilbakemelding :) Om du lure på nåkka kan du nå mæ i kommentarfeltet eller på mail: iselin.00@outlook.com der du kan sende mæ en mail og spørre om hva du vil ;) Kos dæ med bloggen! :)

Kategorier

Arkiv

hits