hits

Litt lengre enn forventet

God kveld kjære dere!

 

Haha, må le litt av meg selv som klarte å glemme bloggen noen dager, jeg skulle etter planen bare ha en kort pause,men så ble det ikke sånn dessverre. Jeg kom hjem fra Lyngen på Søndag og så begynte uka og da var det full rulle med lekser og da ble det ikke tid til noe blogg. Men nå er jeg så godt som tilbake bare litt forkjølet men håper det ikke utvikler seg til sykdom..


 

Jeg og venninnen jeg var hos var og tok bilder på søndagen noen timer før jeg skulle dra hjem, jeg synes Lyngen har en stor plass i hjerte mitt og vil alltid mene det. Ellers så var vi å ridde på lørdagen og bare hadde skikkelig venninnetid noe som alltid er koselig :) Vi så film og laget frukt og smeltet sjokolade, jeg så forresten 100 åringen en film som sikkert mange vet om og sikkert har sett men som jeg så for første gang nå i helgen som var. Ellers så vil jeg si det var en veldig fin helg der jeg fikk orden på tankene og få tenkt på noe annet enn det vanlige, var jo på ett møte på fredagen så var veldig fint og komme til Lyngen etter det. 


Verdens nydeligste skapninger som bare smelter hjerte til hver og en hestfrelst <3

Venninnen jeg var hos hadde også kaniner så da ble det litt kos med de,men veldig lite sånn egentlig. Men skal ikke legge skjul på at de var søt og ikke minst fine dyr :) Så alt i alt så var det en fin helg og en fin pause fra bloggen der jeg fikk tenkt i gjennom hva jeg bør gjøre med ting og tang. Jeg blir å fortsette bloggen som før men blir ikke å skrive om det som hendte fordi jeg fikk veldig mye skjenn noe som jeg ikke gidder noe av så da blir det helt vanlig blogging som handler om gode ting og som er hvert å skrive om. Med det så skal jeg nå tenke litt på hva jeg blir å skrive om framover til dere :) Vi blogges <3

-Hvordan har uken din vært så langt?

-Iselin

Én kommentar

sofienyg

29.01.2016 kl.10:32

så fine hester <3

Skriv en ny kommentar