hits

Sånn går nu dagene

Hei dere!

Sorry for lite blogging men her går det i å prioritere leksene og skolen så får bloggen komme til slutt. Jeg har klart å bli syk og liksom nå rett før vinterferien da jeg skal dra til Pappa og ny dama, er liksom så kjipt at sånne ting skal skje nå liksom...jaja får proppe meg full med medisiner og kle meg godt og håpe på det beste! Jeg skulle så gjerne bare hatt en tryllestav og tyllet meg frisk igjen så jeg kan prestere bedre på skolen,haha. Jeg vil så gjerne gjør så mange ting og være best i alt og ikke henge etter men det blir sånn når jeg har måtte flytte og flytte hele tiden..er så lei av å ikke kunne gjøre det bra på skolen og faktisk få til noe..okei det var ikke helt sant for jeg får til mye men ikke nok føler jeg! Jeg vil så gjerne gjør noe med det, og endelig så skal jeg gjøre alt for å komme inn på skolen jeg vil på og alt som heter dårlige karakterer skal bort..Så glad for å ha slike mennesker som pursher på når det trengs og jeg er klar for å gjøre det bra! :) Men tror jeg skal slappe litt av nå siden jeg ikke er helt i slag, vi blogges <3

-Iselin

 

 

4 kommentarer

Andrea Sofie

17.02.2016 kl.17:14

Samme her med skola å sånt. Vi får begge gjør vårres beste å bli fornøyd med det. Stå på!! Du er sterk!!

Iselin

18.02.2016 kl.10:43

Andrea Sofie: Sant det ;) Stå på du og, det hær går nok fint :)

Mamma Cass

24.02.2016 kl.16:05

Skole er en viktig prioritering, er din blogg så da er det bare å blogge når det passer for deg. :)

Iselin

28.02.2016 kl.19:25

Mamma Cass: Det er sant ;) Jeg har faktisk ikke blogget på en stund og har tenkt litt på at det kanskje bare må bli litt sånn for at skolen må komme før alt annet :) Jeg har veldig lyst å gjøre det bra på skolen så prøver så godt jeg kan :) :) Så er jo det du sier veldig sant, er min blogg så blogger jo når jeg vil selv :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv