hits

Dagene går sin vante gang

Hei dere!

 

Da var det snart helg gitt, jeg sitter nå å egentlig bare slapper av med litt blogging og siden det ikke var mye lekser så ble det litt snakking med både min nest eldste og eldste søster og det er jo alltid like koselig hver gang å kunne ringe dem om det er noe eller bare bli ringt opp for en prat :) Jeg sa jo for to dager siden at jeg hadde valgt å ta tak i en del ting og etter å ha hatt visse ting litt på avstand en stund så har jeg fått det bitte litt bedre med meg selv og tror at resten bare fikses etterhvert om det bare gies tid til det ;) Det er noen ting jeg blir å ta litt senere som jeg ikke blir å publisere riktig enda som jeg tenkte var litt lurt la ligge så det ikke ender opp med noe tull. Tenker det skal få bli med det at jeg ikke sier så mye før om ett par uker tenker jeg, så legger jeg dette bak meg en stund så kan jeg heller blogge om litt mer hyggelige ting som får folk glade og ikke minst meg selv :) 

Tenkte jeg kunne fortelle litt om Påsken :) Jeg har enda ikke fått ordentlig svar på om jeg kan komme,men det ordner seg alltid til slutt ;) Jeg hadde nemlig tenkt meg ned til Lofoten i Påskeferien i og med at det ikke ble i Vinterferien på grunn av sykdom. Så tenker det skal bli koselig da og besøke litt kjente og ta opp kontakten med de som jeg ikke har hatt kontakt med på noen måneder,eller har jo hatt kontakt da. Så satser på at jeg reiser kanskje samme dag som jeg tar ferie så jeg får vært der en stund så får dere tilbakemelding om hvordan det blir. Er jo enda to uker i gjen om jeg ikke tar helt feil, men er jo greit å ha det i orden eller hva? :)

Med det så kan vi jo blogges senere om ikke imorgen :) Jeg hadde tenkt meg til bestemor i helga og være der så da kan det hende jeg bare drar rett etter skolen så bloggen får bare vært til helga er over da om dere ikke hører noe fra meg ;) 

-Iselin

4 kommentarer

xplor

08.03.2016 kl.10:25

Jeg håper uken din blir kjempefin <3

Iselin

08.03.2016 kl.17:16

xplor: Tusen takk søte du <3 I like så :)

Cassandra Lysgård

09.03.2016 kl.00:29

Bra du begynner å få det bedre med deg selv. <3

Iselin

09.03.2016 kl.21:24

Cassandra Lysgård: Ja,men er likevel mye i gjen å kjempe for..men er nok på god vei å få det bedre ;)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv