hits

Prøve muntlig fullført!

Hei dere og god Tirsdag :)

 

Beklager men jeg har ikke hatt tid og overskudd til noe blogg den siste tiden så da er det grunn til at jeg har vært borte en stund nå. Jeg har også hatt en del lekser og forberedelser til prøve muntlig som var idag..jeg er veldig glad for at jeg satt så pass lenge med oppgaven som jeg gjorde i går for det kan hende jeg hadde fått en helt annen karakter enn jeg fikk..jeg satt hele gårsdagen og prøvde å få presentasjon ferdig og samtidig prøve å øve litt noe som ikke gikk..men jeg er fornøyd med en 4'er på PRØVE MUNTLIG liksom!! Drit glad akkurat nå!  :) Jeg kom oppi Naturfag og fikk oppgaven om Genetisk Variasjon og Arv der jeg skulle finne ut om litt forskjellige ting alt i fra planter til celler og hvor mange kromosomer vi mennesker har og sånn..


 

Nå tenkte jeg faktisk å ta meg en joggetur, er en stund siden jeg faktisk har vært ute å jogget skikkelig..var jo i forrige uke med klassen men følte ikke at det var en skikkelig joggetur..men nå skal jeg faktisk ta på meg joggeklærne og komme meg ut litt ;) Senere tenkte jeg å vise fram dagens lille,men nyttige innkjøp :) Vi blogges :)

-Hva har du gjort idag?har du har prøve muntlig snart eller kanskje du har hatt allerede? 

-Iselin

 

2 kommentarer

REBECCA HOLDER

12.04.2016 kl.20:42

gratulerer med god karakter på prøve muntlig, krysser fingrene for at det går like fint fremover :D

Iselin

18.04.2016 kl.19:07

REBECCA HOLDER: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv