hits

En helt vanlig dag

Hei der og god kveld!

 

Gudfader for en dag må jeg si, har vært så varmt i hele dag og ikke minst deilig da..ingenting er bedre enn sommer litt tidligere enn vanlig :) I dag startet vi med å repetere fram mot muntlig eksamen som er om 9 dager, wææh som jeg grugleder meg! Men tenker det kommer til å gå bra uansett for vi får jo to dager å forberede oss på så krysser fingrene for at det går bare bra! :) De neste dagene går som normalt, bortsett fra at det blir mye repitasjon i alle fag og full fokus, for nå er det ikke lenge i gjen til vi kan si hadet til de 10 årene :)

Når det er sagt så skal jeg snart begynne på rapporten i Kunst og håndverk som skal leveres om to dager, må si det ikke er likt meg og vente i siste liten men, sånn er det når man har fokus på en ting og mye skjer rundt det da. Nå hadde vi jo på fredag skriftlig eksamen i engelsk og det var nok ikke det som var i hodet mitt akkurat,men sånn er det når livet er litt vanskelig og tungt til tider, uten at jeg trenger og nevne så mye akkurat nå. Må vel kanskje begynne på oppgaven før det er leggetid for min del..god natt skjønne dere <3

-Hva har du gjort idag? Har dere snart eksamen?Muntlig eller skriftlig? :)

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com :)

Kategorier

Arkiv