hits

Vitnemålsutdelingen

God ettermiddag søte dere <3

 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om dagen i går, eller rettere sagt kvelden siden vi ikke var på skolen i går på dagen. Vi kom rundt 6 og skulle finne plasser å sitte og sånn før det hele begynte. Vi var jo tre klasser og det tok sin tid før alle hadde fått vitnemålet og sånn,men før det spiste vi kake og koset oss. Vi fikk se en filmsnut fra klasseturen til 10 B og vi fikk mange fine taler :) Min klasse som da var 10 A hadde en som sang og noen som holdt tale til kontaktlærerne..noe de satt veldig pris på. De andre lærerne fikk også en tale fra elevene de hadde hatt og det så sånn ut at de satt veldig pris på å bli satt litt frem i lyset..noe som er bra da etter at de har lært oss så utrolig mye. Her er noen bilder fra gårsdagen! :) 

Er veldig stolt over meg selv som har klart meg i gjennom 10 år og nå er ferdig med 10 år grunnskole og snart skal begynne et nytt kapittel i livet som blir spennende,men også litt skummelt til å begynne med,hehe. Jeg har kjempa for å komme meg hit jeg står i dag, ferdig med 10 år og er klar for noen år til til høsten! :)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv